Tillbaka!

Då är man tillbaka i skåne igen, efter en vecka i småland. Därför ha de inte blivit så mycket uppdatering här. Pappa har inget internät. Ska berätta lite kort vad som har hänt i veckan.

Åkter upp på föra lördagen. När vi kom upp åt vi lite mat, händer de inte så mycket mer den dagen, mer att plocka upp lite saker och parata. På Söndagen var vi ute och gick en sväng i den härliga skogen :), pappa vad med också med hunden. Sen gjorde vi inte så mycket mer den dagen heller. Skönt att bara ta de lungt :)

Måndagen åkte vi till A6, för att kolla lite i affärerna. De var dåligt väder hela dagen, då passa de bra att åka ditt. Men hitta inget. Vi gick även en sväng på Ikea och kolla, men de hitta inge där heller. Sen på vägen hem tog vi med john hem efter skolan.

Tisdags åkte vi till en gammal granne till oss Doris. Så var vi där i nästa två tim. Vi fick en lite prata stund. Sen efter de åkte vi i sväng i skogen när vi ändå var ute och köra. De är mycket som händer när man inte är hemma på ett tag. Sen händer de inte så mycket mer den dagen.

Onsdag: Gjorde inte så mycket på dagen, sen vi kvart över 5 åkte vi in till huskvarana för vi skulle träffa Lena, mormor syster. Titta även in hos Titti för att titta på hennes lägenhet. Mycket fin. Var hos Lena och Håkan till kl 20

Tordag. Åkte vi till jönköping för att träffa Jessica :), Mycket skoj. har inte träffat henne på säkert över ett år. Vi gick lite i stan, Sen gick vi och åt på en thai resturage, as gott. Efter de åkte vi hem.

Fredag. Då var de att åka hem igen. Fast vi skulle mellan landa i ängelholm, för att Charlies syster fyllde 20. Mycket trevligt

De var väl att som har hänt i veckan lite kort.

Just nu är jag i skurup för vi skulle lämna kött som vi fick av pappa med oss ner. Nu ska ja gå och umgås lite

Småland!

Då dra vi snart i väg upp till pappa i småland. Ska bli skoj. Prata med honom igår för att höra vad man skulle ha för kläder med sig efter som att de har snöat!. Men de var ingen snö kvar. Väntar just nu på att uppföderen till Taz ska komma och hämta honom, för att hon ska ha honom medans vi är hos pappa.

Fick hopp in och jobba igår, de va nice! :) Elisabet ringde mig vid halv 7 så de var bara att hoppa i kläderna och köra. Prata även med karin igår om jobb. De verkar som att jag skulle får mer dagar, de tycker man om!. Så man har lite jobb iallafall.

Nu måste jag göra mig klar. Kommer mer uppdat senare.

ciao!♥

Tordags 15 oktober

Då var de tvätt dag igen. Fast har inte så mycket att tvätta i dag. tvättar mest bara för att de inteska bli så mycket sen när vi kommer hem ifrån Småland.

Ska träffa Anna senare i dag. Vi ska ut till stallet. Annars i dag kommer de väl inte häna så mycket. Ska damsuga över också här hemma, för de var hämst va de var smuligt överalt :P

De var allf för mig just nu :P

Onsdag

Har varit lite dålig på att uppdatera denna veckan. Har ändå inte gjort så mycket. Har varit på Af och fått ett papper på skrivet. Sen har jag städat lite där hemma. Prata med min pappa. För vi ska åka upp och hälsa på. Vi åker på lördag! Ska bli super skoj. Har inte varit upp och hälsat på väldigt länga. Ska träffa lite gamla kompisar också som man inte träffas så ofta efter som man bo här nere.

Idag är vi i skurup. Har vait i svaneholm och gått i skogen. Jätte mysigt, hade även med kamram så de blev lite bilder med :P. Sakna skogen i bland. Just nu sitter vi hos mamma. Sen i kväll blir de att ta de lungt ch städa lite och ta fram all tvätt som ska tvättas i mon. Så man har lite rent att ta med sig. I morgon ska jag träffa Anna nu inna hon sticker till Spaninen, sen ser man inte henne förrens nästa år. Ska kanske även träffa Annelie sen på kvällen när hon har slutat jobbet.

Ska väl sätta mig nu och se om jag hitta något jobb jag kan söka.


Söndag

Är trött  och sliten i dag. Gick i säng kl 5 på morgonen, så man är lite trött. Var ju inflyttnings fest hemma hos mig i går. :) mycket lyckad kväll. Cecilia, Robert och Hendrik kom först. Sen kom Anna. Vi hade lite förfest hemma hos mig och Charlie. Sen vid halv 1 drog vi vidare till KB. Mycke trevligt. Fast de var inte jätte bra musik plus att de var svin varmt. Men de var kul ändå :).
Idag är vi i skurup och hälsar på. Har städat min bil, så nu är den fin igen. Nu kan inte Annelie klaga på mig, när hon ska åka med :P.

Prata med pappa igår. Jag och Charlie ska åka upp nästa helg och hälsa på . Har inte varit där uppe på evigheter. Så de ska bli skoj. Prata lite med min kära bror också. Han hade precis gjort slut med tjejen. Men men de finns fler där ut :P.

Ska snart åka upp till Mormor och fika. De blir musig äppelkaka.

Tid

Vart har dagen tagit vägen ida. den har bara sprungit i väg. Jga städade och tvättade på förmiddagen. Sen när Charlie kom hem laga de vi middag. Det blav hemma gjorda fiskpinnar och hemma gjord potatismos. Mycket smarigt :). Sen efter de tog vi de lungt. För att vänta på att Charlies mamma skulle komma. Fast jag somna på soffan, mycket skönt :) vakna lagaom till dom kom. Sen satt vi och prata lite och titta på bilder.
nu ikväll är vi hos mamma en sväng, för att charlie ville se hockey, så jag var snäll och lätt honom göra de. Ska väl upp en sväng om mormor sen också inna vi åker hemmåt. Ska ju hit i morgon med. Ska till mina kära kusin Camilla för att fira hennes födelsedag.


Tvätt

Idag är de tvätt dag, tvättar för fullt. Mycket tvätt. Sen ska jag säda med i dag. För Charlies mamma och hennes vän ska komma hit och då får de se fint ut här hemma. :p

Charlie har precis åkr i väg till sitt möt och han är inte hemma förrens vid 1. Så jag får ingen städ hjälp. men men de får gå ändå.

Måste kila vidar. Ner till källan för att lägga in en ny maskin. Kommer kanske en uppdatareing senare i dag :D

Tisdag

Halloj!  Träffa Anna innan i dag. Mycket skoj. får passa på att träffa henne nu innan hos sticker till Spaninen igen och inte kommer hem igen förrens nästa år :). Vi var runt i lite olika affäre och kolla priser. Hon skulle in  för slaffa lite saker in för resan. Sen fick jag dra vidare till Af. Hade ett möte där i dag med min andlerade. Så nu ska jag gå runt i stan och ragga jobb, så får vi se hur de går.

Ska väcka Charlie nu, vill gå ut i da finna vädret.

Lördag

God eftermidda. Kommer precis ifrån mormor. Har varit där och ätit god lördags midda :) sitter just ner hos mamma. har annars inte gjort så mkt. Städa lite där hemma innan vi åkte till Skurup. Älsklingen var dukig och diska medans jag var i duschen :P. Igår var de en slappe dag. Jag städade lite på förmiddagen, med att damsuga och vatta mina små blommer. Men ja har ändå lyckas döda två av dom. Så jag har inga speciella gröba fringrar om jag till och med kan döda en kakrus. :P. Ikväll blir da att ta de lungt,ska upp och jobba i mon i sturup. De är lite dryg att jobba på helgen med vad gör man inte för att tjäna en slat plus att träffa jobba kompisarna :P.

Nu ska jag gå och leta upp hårtrimmen så jag kan klippa Charlie. Han börjar få lite förlång hår nu. hehe.


Torsdag

Sitter just nu hemma oss mamma och tar de lungt. Charlie är på hockymatch, så jag årka inte sitta hemma själv. Var och jobba på Annelies jobb igår. de var skoj. Fick beröm :D Så ja var dukigt. Körde truk hela dan näsan. Såd och tillverakade majonnäs :P  Idag har jag inte gjort alls mycket. Diskat och gjorde de fint där hemma. Dom ringde i från sturup i dag och undar om jag ville jobba på sönda och de tackar man ju inte nej till. Tar ju alla chanser man får där man kan känna lite pengar :P. Hoppas bara på att man kan får något fast också, så man inte bahöver ha massa olika jobb. Men de går ju bar nu så länge bara man får lite inkomst :D. Nä nu ska ja hjälpa mamma och slinga håret ha de bra så länge.

RSS 2.0