Dagen

I dag har min dag erbjudit stor handling och städning. De är de ända jag har hunnit med i da :) De tar sin lilla tid att städa, fast man inte har de stort. Har även fixa till tvätten vikt den och lakt in den. Nu i kväll blir de bara att slappa. Ska följa med C♥ till Adam lite senare.

Ska väl även se en stund på semifinalen på eurovision. Fast ska inte se hela. Ska upp och jobba i mon. De betor bara av jobba hela helgen. Förutom att jag har klämt in att jag ska till Annelie en sväng på lörda. För hon har fest. Ska bli nice!

C♥ ska ändå inte var hemma i helgen. Han ska upp till ängelholm och fira hans farmor. Så de gör ju inte så jätte mycke att jag jobbar hela helgen.

26 maj

Nästan precis kommit hem i från lilla skurup :). Var ju och besikta bilen i morse och de gick igenom! Mycket skönt slipper man tänka på de mer :).

Så nu sitter man här hemma själv för C var bara med upp och lämna sakerna vi hade handlat. Sen stack han i väg till Adam. Så de blir en lung kväll i da :)

Har varit super härlig dag. Underbar nu när de börjar bli lite varmar. Slippa att ta på sig en massa kläder. Fast kan inte sitta så länge i skolen förrens ja känner hur jag kokar, så jag föredrar skuggan ;). Den lille krabbaten värmer ganska bra där inne :).

Förrestn i posten i dag hade jag fått en ny tid till ultra :) ska bli skoj och se hur mycke den har växt och kanske om vi har tur att vi kan se vad de är för en liten :) Så man kan börja att planert lite. Nu måste man ju tänka för både kille och tjej :).

Har även passat på att ringa till försäkringskassa när ja var hos mormor, angående mitt havandskappspening. Så himla drykt att ringa dig satt i kö i en halv tim inna ja kom farm. Men tyvärr kunde hon inte ge mig något svar mer än att de kommer en besked kanske i slutet av den månaden lr början av nästa. Så vi får hoppas! Man vill ju gärna vet.

Vila

Ligger och tar de lungt i sänge efter dagens arbete :) Mycket skönt. Har haft ont i mina knä i dag, jätte jobbigt. Vet inte vad de är. Men antagligen är de väl för man börjar bli tygre ;). De ska väl vissa sig på not sätt. Men hoppas på att de går över.

Ska vara ledig nu två dagar så dom får jag vila lite. Fast man får tyvär ingen sov morgon i morgon, är tvungen att köra till skurup för att besikta bilen vid kvart i 8. Sen efter de blir de frukost hemma oss mormor :) Ska även försöka ringa till försäkrningskassa och höra om mitt havandeskapp har gått igenom. Har inte hört not. Vill göra veta, så man kan planera lite. Eller om man är tvungen att försöka jobba i juni också. Känner att de börjar bli lite jobbit. Speciellt när man ska böja sig ;) de är liksom lite som tar i mot :D.

Nä får sluta klaga nu :) men de blir lätt så när man är gravid. Kan inte göra allt man kunde göra innan.

Nu i kväll blir de väl att fortsätta att slappa och ladda batterierna. Får se om de är not skoj på tv. Ska försöka att betala min räkningar med, så man blir av med dom. Men de är not strul med internät banken. Så jag får göra de lite senare.

Men har en fortsatt trevligt kväll!

23 Maj

Idag blir de att ta de lungt efter går dagen! :) Står tvättning på schmat, sen får jag kanske dar över lite med damsugaren med kanske om ja orkar :P. De skulle behövas. Får se om man går ut en sväng senare i dag. Just nu är de mulet ute. Hoppas på att solen kommer tillbaka igen :). Som igår då var de helt underbart väder! Rena sommaren. De gillar vi. :)



22 maj

Hade en underbar eftermiddag med Syrran, Adam, Dominic och Älsklingen ute på ribban! Vi grillade, sen gick vi en runda på stranden försen avnjuta en god glass :) Kommer lite bilder som får tala för sig själv!


Dominic äter korv                 Syrran och Adam



Lilla jag                          Älsklingen


Ät svenska jordgubbar som efterrätt. Dominic tyckte de var jätte gott :)



Sparka lite boll                     Bus

Vi avsluta dagen med att gå hem till oss och kolla på film och äta chips :)

Tack för en underbar dag!






18 maj

Har varit dåligt på att uppdatera. Har inte haft så mycket tid att sitta vi datorn. Har jobbat mycket nu och långa dagar. Så de har mest varit att äta midda när man kommer hem och sen sitta lite vid tv inna man ska gå och lägga sig.

Men har varit ledig nu i två dagar. Så de har varit super skönt. Hinna villa upp mig lite iallfall. Men ska jobba ni i tre dagar, sen är man ledig hela helgen. Ska bli super skönt! Får hoppas bara på att de kommer vara fint väder, som de har varit i dessa två dagarn!

Igår var jag med Anna ute på ribban och rasta hundarna. Helt underbart! Hade en trevlig stund. Sen lite senar på eftermiddan åkte även jag och C♥, ditt ner och satt i sol och åt glas. De var rikigt mysigt. Får passa på när värdet till låter :).

Idag har vi varit på föreläsning om förlossning på mvc. De var mycket interssant Fast man viste en del sen innan. Efter de åkte vi till affären och handala jordgubbar! :) mumigt. Så de har vi ätit i kväll. C syrra är också här och hälsa, hon ska stanna tills i mon.

Nu ska gå och titta lite på tv och vara lite social! :D

Städning

I dag har de ståt städning på schemat. Fick ett ryck på förmiddan. Har damsugat torkat golven och sen fick även badrumet sig en omgång. Skrubbade kaklet och drog även ut badkaret. Så de blev rent där bakom också. De behövdes kan jag säga. Sen efter de lukta de gott igen :).

Nu i efter middag har jag bara tagit de lungt. Får vila nu restan, så jag orkar jobba i mon!.

3 maj

Nu var man hemma efter en lång dag i stan. Åkte i väg redan vid kvart över 8. För C skulle på en interjuv. Sen efter de gick vi en sväng på Triagnen kolla lite. Efter de bar de av till nästa ställe. Var en jobbmässa vid stadium som C skulle gå på. När han var klar där blev de lite käk inna vi åkte till entré. Där C inhandlade ett bar snygga skor och en tröja. Jag själv hittade ett par solglasögon. Behövde ett par efter som mina andara har gått sönda.

Har varit en lyckad dag. Mycket motion också ;). De börja kännas att man bär på en till =).

Nu i kväll blir de att bara ta de lungt och vila fötterna lite.

1 maj

Har fått lite önske mål om att lägga upp en bild på min magen. Så här kommer en :) Är i vecka 26, går in i v 27 på månda.



Kan inte fatta att de är redan 1 Maj! Var tar tiden vägen.
Jag ska typ bara jobba den måndaden ut sen ska man vara hemma. De är helt sjukt.
Sen blir de andra syslor som ska sköta i stället för jobbe.

Idag har de varit jobb på Schemat. Rikigt mycket att göra. Men vi blev klar i tid! Jag fick gå lite tidigar. Va meningen att jag skulle jobba till 17. Men jag gick vid halv, för jag var trött :).

Känner mig mest trött hela tiden, men de får man väl ta :). Ska bli skönt att vara ledig två dagra.

I morgon är de jobb först till 17, sen bär de av till skurup för att hämta C♥. Som ska vara hos mamma och hjälpa dom i trädgården =) plus att hämta all tvätt som mamma har varit snäll att tvättat. Börjat bli bris på kläder! Får se om man är kvar tills lilla Dominic♥ kommer hem.




RSS 2.0