Helgen!

Vår helg har innefattat att packa ner storsätt hela lägenheten. Nur har vi bra de nödvändigaste uppe så vi kan klara veckan :) Gick fortare än vad jag har räknat med. C♥ körde till återvingen medans jag packade. Så även all skräp är borta. Super skönt !

Lördag kvällen spenderade vi hemma oss syrran och Adam. Åt gott och snacka en de skit ;) Dominic var inte hemma, så Ellie och Melwin kunder röja hur mkt dom ville i hans rum.

Söndags blev mest slapp. Var ute en sväng i de tråkiga vädert. För Ellie behövde springa av dig ! Hoppa i vatten pölar är ju alltid kul :) De blev den lugn söndag.

Idag har jag ringt lite samtal och varit på Bvc med lillkillen. Fast är inte så liten länger väger 9,6 kg och är 71 cm ! Snart ikapp syrran.
Melwin blir ju redan 8 månader i morgon !! Var har denna tiden tagit vägen ?! Bara susar i väg.

Själv ska man ju bara vara mammaledig i 2 månader till sen börjar verkligheten för min del :) Ska bli super kul.








Rosslig

Ser ut som att de blir kanon väder! Solen tittare redan fram :)

Här har vi varit vakna sen halv 7. Vakna av att Melwin var super rosslig och knappt fick någon luft. Fick ge han medicin, men så funka bara den ena. Så vi måste gå till apoteket nu vid halv 10 och hämta ut nya. Hoppas på att de släpper. Just nu låter de hemskt. Men han är lika pigg och glad för de :)

Ska gå och ta på mig lite varma kläder. Ska ut i bilen och hämta vagnen. Vi orkade inte ta in den igår efter leklandet ;)



Busfabriken !

Har Haft en kanon dag på busfabriken med Jenni,Adam och Dominic ! Ellie var helt slut :) Även Melwin tyckte de var kul i mellan åt :) Nu blir de att ta de lugnt resten utav kvällen.









Ellie


Pulka !

I lördags var vi ute och pulka en sväng på förmiddagen! Ellie tycker de är super kul. Men hon tröttna ganska snabbt. Blev att hon fick gunga lite inna vi gick vidare. Melwin fick med testa pulkan men han satt helt stil, gjoder inte en min :) Han gungade också för första gången, de var därimot en högdare.

När ungarna sov middag passade vi på att packa och rensa uppe på vinden. Vi hade en hel del. Skönt nu när de är gjort. Nu är de bara själva lägenheten. Ska börja i morgon hade jag tänka.

Söndags var vi i kyrakn för att hämta Melwins fisk som han fick när han döptes. Efter de var de kaffe och tårta i församlingehemmet.
Sen vid halv 2 tiden kom Annelie på besökt. Alltid lika trevligt! :) Blev en hel del snacka om dittan och dattan ;)

Nu sitter jag och vänta på att Ellie ska somna. Hon har alltid lika svårt.








3 Feb

Härlig dag men usch vad de är kallt. Längat ännu mer till sommaren nu !
Ellie har precis vaknat från sin eftermiddags lur. Nu är de Melwin som sover. Avlöser varandra. Ska gå ut en sväng när Melwin har sovit klar för att testa Ellies pulka. Får se om hon vill sitta i den. Ville  inte de igår när de var inomhus.
Ska även gå upp en sväng till mormor. Är själv i kväll. C♥ är på personalfest.

I Morgon på schemat stor de Packning ! Är bara 2 veckoer kvar!! Helt sjukt. Tiden har bara runnit i väg. Ska bli kul att få inreda Ellies rum! Som jag har längatat efter de :)



Snö !

Snö kom igår som alla har längtat efter ! Själv skulle ja helst vilja har vår istället. Men de är ju kul för barna.
Ska försöka hitta någon pulka i by till Ellie. Får se om de finns. Melwin och jag ska snart bege oss ut.

Har även packat ner alla Melwins för små kläder. Blev en hel kartog full med kläder. Någons som är intersserad är de bara att höra av sig ! Är allt i mellan 50 till 68 :)
Ska ge Melwin lite mat nu. Sen går vi ut i solskenet :)


RSS 2.0