Glass

Sitter och äter lite glass nu när Ellie har somnat och C♥ är och tränar hockey.
Ville vissa en liten söt bild på Ellie♥


Hon är väl bara för kär! =)
Ser nästan ut som hon ligger och mediterar :)

=)

Nu har Ellie somnat efter lite bus med mamma :) Nu ska ja passa på att diska och städa undan lite under tiden. Man får ta vara på alltid under tiden hon sover, för mesta tiden går ju åt att under hålla henne =).

Var en sväng hos syrran igår, medans C♥ var och träna med Adam =) Är så tråkigt att sitta hemma själv hela dagarna. Men nu har hon ju börjat i skolan igen, så man kan ju inte jämt gå ditt när man har tråkigt :D.C♥ var iallfall trött efter sitt förts träningspass =), Sen ska han träna hockye i da, mycket träning för han just nu =). Han får en vilo dag i morgon innan han ska på de igen =).

Nu kan ja inte sitta här mer disken kallar. =) Kommer lite bilder på bus fröe♥t=)


Sova


Så här somnade Ellie i går i pappasfamn :) Ser inte så jätte skönt ut.

Har varit uppe sedan halv 7 och de börjar kännas. Ellie ville inte somna om efter hon hade fått mat, så da var bara att palla sig upp. Men nu har hon äntligen somnat. Jag ska nog med ta en tupplur nu. Så man orkar resten utan dagen.



Ellie

Ellie just nu!
Kan man bli sötare?! :)

Ett loppis fynd

Bilder! =)




Dominic i min solbrillor =)

Uppdatering

Sitter och väntar på att maten ska bli klar i ugnen, plus att Ellie sover. Tänke uppdater lite under tiden!

Åkte till skurup igår för att låna mormors tvättmaskin ;) hinner lixsom inte tvätta när man har en liten, plus att jag hade glömt boka tid i tvättstugan. Hade under lätta så om man hade en egen tvättmaskin. Sen skulle även C♥ byta bromsa på min bil. Men de vissa sig att de inte behövdes utan dom gjorde bara rent dom. Plus att dom upptäckt att de ena däcket är slitet, så de måste bytat. Suck säger jag bara.

Passade även på att åka på Loppis hemma oss Matilda, Robin och lilla Elise =). Fyndade lite kläder till Ellie =)

Denna dagen har mesta dels beståt av att städa och de behövdes verkligen.

Nu ska ja gå och titta till våran lasagne i ugnen. Ha en fortsatt trevligt kväll!

Bvc

Var en sväng på Bvc igår för att kolla upp alla Ellies pricka med de visa sig att de bara var hormonprickar, så de var inget farlig som tur var. Vi vägde henne också och hon har not 4kg sträcket nu. På en vecka hade hon öka från 3750 till 4030 våran lilla flicka ;)

Var en sväng på Ikea och handal lite så saker med igår. Blev bland annat en ny kudde till Ellie för han på Bvc sa att hon skulle ha en lite tjockar än vad jag redan hade.

Idag är de inget specillt inplanerat mer än att jag ska till syrran och låna deras tvättmaskin i eftermiddag för jag har glömt boka tvätt tid. Ska kanske en sväng ner till fesrivalen med sen sväng i kväll vi får se. C♥ ska i väg och spela hockey sen i kväll med, så han kommer väl vara helt slut och ha ont i fötterna ;).

Bjuder öven på lite bilder!










Våran helg!

Helgen har vi spenderta i Ängelholm. Åkte i fredags efter C♥ hade slutat jobbet. Åkte och hämta C♥ syster och bror för att åka vidare till C♥ mormor och morfar för att äta mat! :) De bjöds på kåldolmar, inte min favorit. Men sen blev de äppelpaj till efterrätt. Mums! Haden en rikigt trevlig kväll. Förutom att Ellie var över trött och inte ville sova.

Lördagen spenderades hos C♥ mamma. Jag och Ellie körde en sväng till väla för att köpa en 2års present till kusinen :). C♥ skulle i väg till ishallen för att kolla hockey. Så vi var själva hela eftermiddagen. Jag och Ellie somna en stund på sova, så tiden gick lite snabbare :).

I söndags åkte vi till C♥ faste och åt frukost med resten av hans släkt efter som dom ville se Lilla Ellie! :) Där vara vi ända tills vi skulle bege oss hemåt igen. Sen på kvällen var de födelsedags kalas för Ellies kusin Dominic! Så de vara bara hem om och lämna av katten och sen vidare. Han fick jätte många fina presenter. Men han tyckte speciellt om våran. Han fick en jätte stor trakror av oss. Den gilla han starkt! =)


Här är han med sin fina traktor!


Mamma/mormor med Ellie


C♥, Ellie och mormor/gamelmormor! :)


Adam och Ellie! Han ville ge henne mat för att kunna öva sa han ;).


C♥ farmor med Ellie

Usch!

Vilket tråkigt väder de är. Regnar som spö i baken. Har nästa gjorde sen man vakna. Super tråkigt. Man kan ju inte gå ut, lr man kan ju om man vill bli blöt =) lr vill hoppa lite i vattenpölar :D.

Syrran kom hit i morse vi 8 tiden, vi skulle ha gått och möt mamma vid tåget och hämtat upp formar. Men vi hoppade de eftere som de regnade så mycket. De blev i stället att hon stanna och mösa lite med Ellie =) Dominic tyckte också de va mysigt. Hans lilla kusin! =). Tycker de är så sött när han säger bebis så får han se henne:) får börja nära han säga Ellie istället!

Händer väl annars inte så mycket ida. Ska i väg och hämta upp C♥ sen när han har sluta och bege oss till Willys och storhandla för de behövs.

Var förresten på Bvc igår lilla Ellie växer så de knacka i går vägde hon 3750g. Hon blev till och med 1 Måndader! Helt sjukt! Redan varit hos oss så länge! Var tog tiden vägen. Den bara springer i väg, men hinner inte med!


Sött!


Så är sött ligger mina två älsklingar och sover!♥ :D

Fundara med på att ta en lite tupplus, fick inte sova så mycket i natt. Ellie var klar vaken kl 4 sen somnan hon inte förens 6  igen.

Nu är

namnet bestämt! :) De blir en liten Ellie! ♥


Efterlysser!

Var man man hitta sådan här någonstan?! Har titta i olika affären men hittar inga! Skulle vilja ha.


Mys!





Min dag!

Fick en jätte fin översakning av C♥ igår =)
De ända ja fick veta på morgonen var att jag skulle ta fram något fint att ha på mig. Då blir man lite fundersam på vad de är han har kokat ihopp :D. Men fick ju allt gå och vänta hela dan på vad vi skulle göra. Var super nyfiken! När han väl kom hem var de bara att hoppa in i duschen och göra sig klar. Efter den fick jag sitta i soffan och vänta på vad vi skulle göra. Vid halv 7 knakar de på dörren och där står C♥ mamma och syster. De vissa sig att dom skulle sitta barnvakt! och vi skulle i väg till bussen. Åkte till gustav, där vi gick vidare. Men C♥ hade avsslöjat att vi skulle till en resturage och äta =). Så de var min översakning! Blev super glad. Blev sen super mysig kväll med min C♥
Kände lite konstigt att vara utan våran lilla tös, men viste att hon hade de bra med sin farmor och faster!


Innan på dagen var mamma och sandar och gratulerade mig!
Vi gick till mobilia och fika, gick i affärer.

Fick en helt underbar dag på min fördelsedag kunde inte bli bätter!


Promenad


Våran lilla söta tös innan vi begav hos till mormor/gamelmormor igår =)


Dom hade fått besök av en liten igelkotte unge =). Jätte söt. Fast den ville inte vara med på bilde. De bara fräste åt mig :D


Mormor skulle passa Dominic sen på kvällen, så vi gick ut en sväng. Var borta en sväng och titta på min mosters längenhete. Blev avis vi också ha en sådan stor och härlig längehet :) Sen på vägen hem ville inte Dominic sitta i sin egen vagn utan han skulle köra sin lilla kusin :) Så gullit!


Bilder!













Bild bomb!

Bjuder på lite bilder! Har inte tid att uppdater här så mycket. Är så mycket annat som händer. Men här kommer lite bilder från den senaste tiden =)















RSS 2.0