Måndag

I dag har de varit en upp och ner vänd dag. De börja med att mormor ringde mig i morse och  berätta att mamma hade fått åka in till sjukhuset, för till ystad. sen fick dom åka in i ilfar till lund för att liggas in på intensivavdelningen för att hon inte kunder andas. Men nu är de bättre, han flyttats till en annan avdelning nu. Så de är på betringsvägen.
Så de blev lite konsigt på förmidda. Sen för att tänka på något annat, så har jag städat. Har börja att pusta fönsterna. För fan var dom var skitiga. tog säkert en halv timme inna ja var klar med 1 fönster, sen orkar de jag inte mer :P. Men fin blev de :). Sen vid fyra åkte vi till skurup för att jag skulle ta han dom lille man, efter som att min syrra skulle iväg och dansa. Så de är här jag sitter just nu. har presic natta Dominic. Han sussar så sött. Börjar känna mig lite trött, ska upp tidigit i mon, ska jobba.


Blogg

Vi först inlägg i da :)

Sitter just nu och väntar på att Charlie ska komma tillbaka ifrån sin pappa. Sen i kväll bär de av hemåt igenb. är uppe i ängelholm just nu. har varit här hela helgen, så de ska bli skönt att komma hem igen och få sova i sin egen säng.

De var allt för tillfället :)


RSS 2.0