Ny Design

Har förnyat lite på min blogg =)

Vad tycks?

De ända som är kvar är att fixa så man ser vad man har skrivit på kommantarerna, men orkar inte just nu. Man bli ganska trött i huvudet.


Pratar

Ellie på prat humör =)

Prinsessa

Bjuder på lite bilder på våran prinsessa från igår =)





Mysig dag

Hade en jätte mysig dag i köpenhem igår med Anna =). De vara bara lite kallt. Ellie sov halva tiden. Hon vakna och var super hungrig, så de var bara och hitta en café snabbt och lätt. Men vi hitta ett mysigt. Efter vi hade fikat fortsatte vi. Var med Anna för att peppa henne lite, för hon sökt jobb i köpenhamn =). Så vi får hålla tummarna att någon hör av sig.

Sen när jag väl kom hem vid fyra tiden, var de bara att kavla upp armarna och börja packa. Syrran hade Ellie under tiden. Körde en runda till skurup och lämna lite. Blir ganska trågt här annars med alla kartoger och påsar. Men de är en hel del kvar. För står inte rikigt av allt kommer i från.

Ellie sover just nu, så de är väl bäst att jag hugger tag i not nu inna hon vaknar!


Köpenhamn

Ska snart gå och möta Anna vid bussen. Vi ska ha en mysigt dag i köpenham!

Packning!

Ja i dag blir de packning på hög nivå! Så vi kan flytta i veckan =) Var och hämta nycklana igår! Så snart är man Skurups bo igen. Ska bli skönt och slippa stor staden lite.

C♥ stor just nu och diska för sista gången, sen blir de aldrig mer handdiske, efter som vi har diskmaskin =).
Ellie har precis fått mat och blivit på kläd, ska iväg sen när C♥ är klar med diska. Ska i väg och titta på ett köksbord. Behöver ett nytt. För vårat vi har nu är alldeles för litet, de kommer bara se konsigt ut nu när vi har större kök =).

De får vara allt för tillfället.

Ha en bra dag!

Fredag

Har precis ätit mat, så nu är man mätt i magen igen =).

Snart blir de idol och sen blir de film.

Ellie sitter just nu i babysittern och leker med babygymet. Jag ställer den under så att hon når leksakerna.

Ska åter gå till att mysa med mina älsklingar.

Ha en myig fredag! ♥

Favorit

Ellies favorit just nu =)

Situps

Så här ser de ut när Ellie gör situps :)

Dra igång

Nu ska jag dra igång med städning här hemma, medans Ellie sover =) hoppas på att hon sover länge så jag hinner med en del. Svårt att städa när hon är vaken!

De är väl vad min dag har att bjuda på just nu. Får se om jag hinner med not mer senare. Annara får de vänta tills C♥ har kommite hem från jobb och träninig.




Snart

Snart bär de av ner till stan för att mamma♥!
Ska gå och göra mig i ordning så jag hinner med bussen.
Ha en bra dag!

Kanon dag!

Har haft en kanon dag hos mamma i dag =) Har varit ute och gått, ätit plommonpaj och haft allmen mysigt. Träffa även mormor en sväng innan hon  skulle iväg och jobba.

Fick även med mig hel hålkaka som mamma hade baka till mig :) så de har jag ätit till kvällsmat.

I morgon är de tänkt att jag ska börja packa lite, men får gå ner och hämta kartogerna i bilen först ;) kunder inte ta upp dom igår för att de regna för mycket.

Prata även med vårna hyresvärd till den nya lägenheten igår. Vi ska väl troligten få nycklarna på lördag =) Längetar!

Ska kolla klart på house nu sen är de läng dax!


Gullunge


Tillbaka!

Nu är jag tillbaka! =) Har inte haft tid att uppdatera. Så mycket annat som händer hela tiden =). Nu i helgen till exempel har vi varit i ängelholm. Va där över lördag till söndag. C♥ ville träffa sin syster lite nu när hon var hemma i från växsjö. Var även en sväng hos C♥ pappa en stund. Han fick gosa lite med Ellie! Fick även se lite foton på när C♥ var liten. Har konstaterat att Ellie är pappa upp idagen. Ska ladda upp en bild så får ni se =).

I fredags var vi på bvc. Jag skulle ha ett mammasamtal. Fullt frisk var jag =) och Ellie går upp som hon ska. Nästa gång är de 3 månads kontroll och spruta. Får se hur de går, själv så hatar jag sprutor så jag få se hur de går när dom ska sticka i mon lilla tös. Kommer väl göra ont i mammas lilla hjärta.

Kan inte fatta att Ellie redan är 2 hela månader redan. Skit vad tiden springer i väg.
Ellie har massa roliga saker för sig hela tiden. Nu i helgen tillexemperl skulle hon för söka resa sig från liggande till sittande. Men de går ju inte jätte bra. Efter som hon inte kan. Ser ut som hon gör situps och hon blir jätte sur för att de inte går. Hon är för rolig.

Får väl kanske gå och göra någon nytta nu. Ska iväg sen när C♥ har slutat och köpa flyttlådor, så jag kan börja packa lite medans jag städar :) Får se om mamma också kommer hit en sväng senar i veckan och hjälper till. Är lite svår att göra allt själv när man har Ellie också =) Men de ska nog gå bra =)

Är dom inte lika =)♥

 





Ellie


Skrut! ;)

Bjuder på lite bilder från i går på våran lilla skrut ;)





Jippi!

Vi fick den! Nu är de bara att börja packa!

Händer!

Ja vad händer i da, inte mycket tror jag. Blir att vara hemma och plocka undan lite ifalla vi får besök i senar i dag av Ellies farmor :).

Sitter just nu och väntar på ett samtal, hoppas på att han ringer tillbaka snart. Så kan kan få ett besked =). Hoppas hoppas!

Har spenderat helgen i Skurup. Var på kalas igår och fira syrrans och mammas födelsedag! =) Med alla släktingar. Mycket trevligt. Åkte där ifrån vid 21 tiden.
Sen när vi väl kom hem så var de dax för Ellie och sova. Men hade ett himla göre inna hon väl somna. Hon vakan varje gång jag la ner henne i sängen och börja skrika. Så tillsist la jag henne i vagen istället och körde den några gånger över trösklen, sen susa hon söt. Klockan han bli 12 innan hon somna. Som tur va sov hon ända till kvart över 6 i morse så jag också fick sova.

Våran sötnos igår =)

Känner du igen kläningen malin ;)

Lägenhet

Ska titta på lägenhet i mon! :) hoppas de blir not!

Städning

Städning står på schemat i da, ska passa på nu när Ellie sover  =)
Ikväll ska vi på 20år fest oss syrran =) Kommer uppdatering senar!

Funderar

Något gamal bild på mig =) men funder på att klippar mig så här igen lr var tycker ni? :D

God bitar

Tittade tillbaka på massa bilder igår. Hitta några fina god bitar. Bjuder på några!










Grattis!

GRATTIS SYRRAN PÅ 20ÅRDAGEN!

Syrran och Dominic

Dagen har spederats med Syrran och Dominic. Syrran kom hit vid 10 tiden när hon hade lämnat Dominic på dagis. Sen vid kvar i 11 gick vi och hämtade honom, sen gick vi en sväng på mobilia. Sen blev de hem om till syrran en stund innan jag gick hem.

Nu i kväll har vi ätit lite våfflor. Sen ska C♥ i väg och träna hockey vid 8 tiden.
Just nu sitter han och spelar ps3 och jag sitter här med en halv sovade Ellie i knät. Får se om hon vill sova nu en stund innan de är dax för att sova för natten.


Syrran och Elli i morse!♥


Kusin kärlek♥
Ellie tyckte de var jätte roligt att sitta i Dominics knä hon skratta hela tiden.
Gullungar♥


Ellie


Ellie tycker de är skönt att sova i mammas knä :)

Dagens inköp en dregelhaklapp. De är lite stor men hon blev söt ändå :D


Idé

Vad ska man köpa till sin syster som fyller 20?!

Idé någon?

Ko =)

Ellis fina kor tofflor =) Super Söta!

Ellie♥

Helg

Våran helg har mest bestot av massa mys här hemma =)

Fredagen börja med att äta hemma gjord pizza, mumsigt =) var ett tag sen man tog sig tid att göra de. Gott blev de iallfall. Sen blev de mys framför tv med en skål godis med mina två älsklingar =).

Lördagen spenderade C på en fotbollspaln hela dagen =) Var och såg första match. Den körde vi hem. För de blåste kallt ville inte att Ellie ska bli sjuk. Sen vid halv 3 skulle vi möta upp Anna och gå en sväng. Mycket mysigt! var ett tag sen. Men får se om vi hinner ses not i denna veckan med=)
Vid halv sju var de dax för spel kväll hos Syrran och Adam! Man kan undar om de var någon som hade spetsat våran läska för de blev en massa flum på slutet! hehe. Men kul var de iallfalla. C fick en hel sjuk idé. Han och Adam skulle e hur många snacks rinagr dom kunde få in i munen. Båda fick 30st var och dom klara de. Såg sjukt roligt ut! kommer blir på de längre ner sen! =)

Igår blev de en Söndags utflykt! Vi tog bussen och åkte ut till västa hamen och gick där hela dagen. Super myisigt! Var ett sådant otroligt skönt väder.  Sen av sluta vi kvälle med att se en film Grow up.

Så har våran helg sett ut. Mycket mys med familjen blev!











Glad!


Bvc

Var på Bvc i morse. Ellie hon växer, hon vara hela 55 lång och vägde 4275g =). Var även läkarkontroll, alltid var fint =). Stolt över min lilla tjej!

Nu sover hon, så jag har hunnit med att diska och städat lite :) Behöver ju inte se ut som ett bombner slag varje dag :).

Ikväll kommer Annelie hit! Ska bli skoj. Har en massa skit att prat om, när man inte har ses på ett tag. C ska ju ändå inte vara hemma. Han  ska till gymet och pumpa lite muskler med hans kära Adam :D


RSS 2.0