29 april

Har varit en sväng hos mamma på flisby och lämnat lite tvätt, som ska tvätta :). Kan inte tvätta själv efter som att dom renoverar hissen och man orka inte springa upp och ner för alla dessa trappor, när man bor på 8:de vången. Blev även en sväng till media mark. Kolla runt lite. Sen blev de in till coop och handal lite mat. Dyrk att handla bara när man vet att man måste släppa alla kassana upp. Men men de gick de med :)

Nu restan ut av dagen får jag ägna mig åt städning. Hinner inte med de rikigt när jag jobbar så mycket. Får passa på när man är ledig. Annas kommer de väl inte hända så mycket mer i da. Vila lite med kanske, så man orkar restren av helgens arbete. Ska jobba hela helgen.

Får väl ta och sätta igång med städningen nu så man blir klar.

27 April

Sitter själv i kväll. Är ganska tråkigt. Har ingen tv! så man får roa sig vid datan så gott de går.

Helgen har man spenderat på jobbet. Mycket att göra nu när de har kört i gång igen.

Har varit i skurup från lördag kväll till måndag eftermiddag. Var tvungen att låna mormors bil över helgen. Charlie hade min bil upp till ängeholm, där han har varit hela helgen. Skulle upp ditt för att göra ultraljud på katten, för att titta så att hjärtat såg bra ut. Sen var han även och kolla på vår barnvagn vi ska få av hans pappa. Var tvungen att testa de, så den gick in i vår lille bil =). De fick den!

Passade även på att vara en sväng hos min mor när jag var i skurup. Träffa även syrran en sväng.

Idag har de åter beståt av jobba. Men har varit helt off hela dag. Har varit as trött. Var tvungen att sova i två tim sen när jag kom hem, orkde inte vara vaken. Nu känns de lite bättre men är fortfarande trött. De blir väl att lägga sig snart igen =). Är ledig på tordag, då får jag villa ut mig lite =).

22 april

Nu är man mätt i magen och go och glad igen :). Har nästa precis ärit kyklinggryta med ris. Smaskigi!. Min kära sambo laga de till mig :), mendan jag hoppade in i duschen =). Charlie syster är också här, så hon fick också en bit mat :).

Nu väntar en lung kväll. Är helt trött i ryggen efter en hel dags arbet :). Japp har fått jobba i dag. Fast de kunde man inte tror i morse när man kom till jobbet. De första vakten säger är att flygplatsen var stäng. Jahopp tänkte jag, då får ja kanske köra hem igen. Men sådan otur hade jag inte, de fanns att göra och flygplaten öppnade igen efter 8. Fick höra att dom skulle stänga vid 15 igen så dom kan inte bestämma sig rikigt. Men ska jobba i mon, så vi får väl se vad som händer då. Men hoppas på att molnet kan försvinna så de kan rulla på som vanligt igen.

Har ni också märkt att de har varit himla konstigt väder i da? Ena studen skiner sol och i nästa så snöar de! Vaddå rena aprilvädret. Kan inte rikigt bestämma sig! Hoppas de blir lite finare i helgen.

= )

Är lite nyfiken på vem som läser min blogg =).  Lämna gärna ett lite spår!  Behöver inte vara blyga! = )

Jobb

Idag har dagen bestå av att handla lite mat, kyllen var lite tom. Sen fick jag ta tag i disken som jag inte orka ta igår. Efter de blev de mat lagning =). Sen efter de har dagen bara rullat på. Har inte gjort så jätte mycket mer. Mest villat. Känner mig ganska seg och trött.

Har fått ett glatt telefon samtal i från jobbet idag. Ska jobba i mon! Har nu nästan varit hemma en vecka på grund av askmolet. Men nu ser de ut som de börja klarna! Hoppas de bara håller i sig.


20 April

Då är snart denna dagen med slut. Inget nytt på jobbfronten än tyvärr. Hoppas man hör not liv snart :). Denna dagen har rullat på som vanligt. Har lagat mat. Har varit på mvc för kontoll Och allt såg mycket bra ut :) är i v 25 nu! Tiden bara springer i väg. Snart är den lille ute =).

Nu i eftermidda blir de väl till att slappa, ska väl ta tag i disken också kanske :P. Den diskar ju inte sig själv tyvärr. Sen ska Charlie dra i väg till träningen vi 8 tiden.

Har ju inte varit så vidare fint väder i dag heller. Mulet och tråkigt. Vill ju har sol varje dag! :).

19 April

God morgon på er! Har varit lite frånvarande nu ett par dagar, men har inte haft tid att skriva. Men nu tänkt jag lägga in ett lite in lägge, lr de kanske blir ganska långt ;).

I fredags va de  jobba, men de blev inte hela dagen tack vara de ask moln som finns uppe i atmosfären. De gör ju mycket skada. Inga flyg betyde inget jobba. lite tråkigt. Men vad ska man göra åt naturen, men kan inte styra den. Så nu får man sitte hemma och vänta på att Karin ska ringa och säga att man ska komma in och jobba!. Men jag hoppas på att man får jobba igen på onsdag!.

Resten utav fredagen var lungt. Körde ut till skurup för att gå en sväng på Svaneholm. Super mysigt, förutom om att de blåste. Härligt att de äntlingen är vår nu. Efter de blev de en sväng inom mormor för att säga hej inna vi begav oss hem igen.

Lördags var vi uppe tidigt efter som Charlie skulle åka till jobbmässa på XXXLutz. För att få en intervju och lämna in sitt CV. Körde ditt ganska tidigt en halv timme inna dom skulle öppna. Men dom hade redan släppt in tidigare. Vi var de halv 10 och var hemma igen kl 12, de var rätt skönt. Trodde att de skulle ta längre tid ände gjorde.

Restan av eftermiddagen var lungt. Sov även en stund, grymt skönt! :). Efter de var de bara att hoppa in i duschen och göra sig klar. Var nämligen bjuden på tjejmidda :). Åkte och hämtade Anna vid kvar över 6. Sen begav vi oss till Cecilia som befan sig i Roberts längenhet. Där vi skulle förgylla vår kväll! Hade en underbart trevlig kväll med tjejena. Var ett tagsen vi sågs alla tre och de är ett måste att vi göra de snart igen! Var hemma igen lite över 1 och då var de bara att borsta tänderna och hoppa ner i sängen :).

Söndag- Sov vi ganska länge, men fast jag gå och lägger mig ganska sen så är ja ända klar vaken kl 8. Ganska jobbigt. Men ja lyckade somna om igen som tur var :).
Sen var de upp och äta frukost och göra sig färdig till att köra . Skulle nämligen till  mormor och äta söndags midda. Mycket mumsigt! Mamma och dom kom också och åt. Sen vid 15 tiden begav vi hos ut till Trunnerup för att fira morfar. Blev till att prata lite med kusinerna mina och höra hur länget var :).

Idag finns de inte något planert. Ska väl ut en sväng i de fina väder iallfall. Kan ju inte sitta inne hela dagen. Sen får vi se vad tiden utvissar. :).

Blev ett ganska långt inlägg, men hoppas in orkar läsa :).

14 April

Åå vilket härligt väder de har varit i dag :).  Dagen har beståt av diska, damsugat och gjort de lite fint, sådan man inte hinner med annars när man jobbar hela dagen. Sen har vi varit och handalt. Var ganska tomt i vårat kylskåp, men nu är de fullt igen :). Efter de lagade vi lite mat, sen begav vi oss ner till stan för charlie skulle till Af och få sitt pappar på skrivet. Men som vanligt är de alltid lika mycket folk. Efter de gick vi och tog en glass och mös lite i solen. Underbarat! Känns verkligen att våren och sommaren är på väg nu!
När vi kom hem satte jag mig och ringde till förskringskassa för att fråga om havandeskapspening. Men gud vad de tog långt tid att komma fram. Även mitt på eftermiddan. Tänkt ett jag skulle vara lite smart och inte ringa på morgonen då de flesta folket ringer, men de kvittar tydligt. Men men ja kom fram till slut och fick min fråga besvarad.

Nu ikväll blir de att titta lite på tv och mysa lite med älskingen.

Bjuder på en sommar bild :)

13 april

Då var denna dagen snart slut. Tycker dagarna bara försvinner. Speciellt när man har jobbat hela dagen. Har varit helt underbara väder i da. Bara för att jag fick jobba i dag iställt. Men ska vara ledig i mon, så jag hoppas att solen tittar fram även då :).  Annar i dag har inte dag bjudit på något speciellt. Åt midda när jag kom hem som Charlie hade laget. Sen blev de duschen, efter de soffarn.

Nu är de snart dax för sängen, känner mig ganska trött och har sjukt ont i rygg. Men de är bara att bit ihop och hoppas på att de går över.

11 april

Då har man av värkat en dag på jobbet ida. Är så typisk att de jämt ska vara fint väder ut, när man måste vara inne hela dagen. Men hoppas att solen tittar fram igen på tisdag. För då är jag ledig :) 

Nu ikväll har jag bara slappat och tagit de lungt. Väntar just nu på att Charlie ska komma hem. Men han lär ju inte vara hemma förens vi halv 10. Får se om jag orkar vara uppe tills dess. Men ja tror inte de =).

10 april

Då har man varit ledig i 3 dagar! mycket skönt. Har varit i Ängelhom alla dagarna. Var meningen att vi skulle skulle kolla på barnvagn hos Charlie pappa, men dom är magsjuk. Så vi hoppde att åka ditt. Vill ju inte dra på sig magsjuka. Var på Väla i torsdag och shoppa lite kläder. Man få ju inte på sig så mycket just nu. Så de blev en del inköp :). Mycket nöjd. Igår tog vi  de mest lugnt. Var ute en sväng i de finna vädret. Hade ute Taz i koppen. Men han tycket inte de var så speciellt kul.

Idag har vi heller inte gjort så mycket. Jag körde hem vid 15 tiden och Charlie stannade kvar. För han ville gå på sista hockey matchen imorgon. Men de gör inte mig så mycket. Ska själv upp och jobba i morgon. Nu i kväll blir de väl bara att ligga i soffan och glo lite på tv:en om de finns not. Blir till att lägga sig tidigt.

4 april

Sluta tidigt i dag  på jobbet. Skönt :). De märks att de är påskhelgen för de är minder att göra. Men de kan vara ganska skönt de med ibland. Tycker att vi har haft full rulle hela tiden.

Var i skurup igår hela dagen. Åkte ditt redan vid 10 tiden. Hjälpt mormor att förberdda lite in för påskmiddan. Sen var jag även ut och gick en sväng med morbor robban :). Var ner och tittade på var mamma och dom hade gjort i sin trädgård. Sen kom  släket vid 15 tiden. Då var de dax att äta lite sill och janssons frestelse. Fast de hoppa jag över. Åt bara en macka. För efter de som var de invingning av grillning :). Fick ju spara sig till de goda :). Mumsig var de iallfall! Länge sen man åt grillat. Sen lite senare på kväll blev de påsktårta. Så man var mat och belåten när man åkte hem sen. Åkte hem ganska tidigt efter som jag skulle upp och jobba i da. Orkar inte vara uppe så länge på kvällarna längre. :).

Nä nu ska jag åter gå till att laga lite midda, böjar kurra lite i magen.
Ha en bra eftermidda/kväll. 


2 april

Har jobbat i dag, men stack tidigare efter som de inte fanns så mycket att göra :). Så jag åkte en sväng in om mormor. Är lite tråkigt att sitte hemma själv. För charlie är i ängelhom och ser på hockey. Åkte hem vid tre tiden, så jag var lagom hemma inna Anna skulle komma. Var ett tag sen vi sågs.  De var trevligt, fick prata om ett å annat.

Nu ikväll kommer de väl inte hända så mycket. Blir väl att ta de lungt och vänta in morgondagen. Väntar just nu på att Charlie ska ringa mig, får se när han har tid till de :).

Fixat

Nu har ja fixat till bloggen lite, så de ser lite bättre ut :) lr vad tycker ni?.

Har varit helt unerbart väder ute i dag. Skönt när solen tittar fram i mellan molnen. Har varit ledig nu två dagar. Har varit riktigt skönt. Hunnit villa upp mig lite. Fast i mon börjar arbete igen, men är ledig på lörda igen :). Så man kan fira påsk med släkten :).

Har inte gjort över mycke i dag, var en sväng på panduro outlet och gjorde lite fund :). Hitta ett jätte fint armband, som jag har pysslat ihop.

Var en sväng hos Annelie igår. Mycket trevligt. Var ett tag sen. Så vi hade en del att snacka om :). Man får ju ta chansen och träffas när man är pigg :). Oftast orkar jag inte så mycket på kvällarna när jag har jobbat, brukar vara helt slut. Men de beror ju på ett och annat ;).

Ska gå och plocka undar lite nu inna Charlies syster kommer på besök :)

Ha en fortsat trevligt kväll och Glad påsk!

RSS 2.0