6 månader

Kan inte fatta att den här killen redan är 6 månader !
Tiden har bara sprungit i väg.


Bara två dagar kvar till jul !
Snart är de även nytt år och många roliga nya äventyr som väntar :)



Lucia !

Igår var de ju lucia på dagis ! Ur söt litet tåg :) Men Ellie var inte på topp. Hade inte sovit not på dais och han bara sova 30 min hemma innan de var dags att gå till dagis igen. Men de gick bra ändå. Ville inte gå hem igen sen.

Nu i morrse blev de ofrivillig sovmorgon ! Men skönt var de. Ellie fick komma lite senare till dagis. Men de funkar ju de med. Nu medan hon är på dagis tänkte jag städa lite. Ser ju nästa allt ut som att en bomb han slagit ner. Ska bli skönt sen när vi har de större, så hon kan ja sina leksaker på sitt rum istället :)




Måndag

Då var de måndag igen. Fy vad helgen går snabbt.

I lördags var vi och hälsa på hos syrran, Adam och Dominic. Riktigt mysigt. Barne lekt fin i hopp. Blev även massa bilder tagna med syrrans systemkamera :) Få be henne skicka dom till mig så ni får se :)

Igår söndag var de söndags middag oss mormor som vanligt :) Alltid lika gott och skönt att slippa tänka på mat.

I dag har jag och barnen tagit tåget till svångertorp för att in handla lite julklappar. Men fy va de blåste gick knappt att gå framåt. Trodde jag skulle frysa sönder sen när vi vänta på tåget hem. Men de blev en del shopping. Kan ju inte handla allt för mycket när man bara har vagnen ;)
Barne sover fortfarande i vagne.

Fick en glad överraskning med posten i dag. Bilderna på Melwin som vi har tagit på unga. Dom blev super fina :)

Visst blev han söt :)

Snart dags att börja med lite mat. Få bli makaroner och köttfärssås snabbt och enkelt.


Låna denna från syrrans blogg :)

Regn!

Varför skulle börja regna juts nu när man alldeles strax ska gå och hämta Ellie på dagis !

Har varit inne hela dagen och städat. Även varit uppe på vinden och hämtat ner lite tomtar :)

Melwins förkyldning börjar försvinna. Skönt ! Får se vad vi hittar på resten av dagen. Blir ju inte till att vara ute iallfall. Blir till att laga mat sen också. Får bli fläskpannaka tänkte jag. Var ett tag sen. Tycker de är så svårt att hitta på not. Tycker man äter samma hela tiden!

Till en skoj nyhet är att vi flyttar i Mars ! Ska bli super härligt att komma till not större så Ellie kan få eget rum. Behövs verkligen ! Plus att C har fått fast ! Så nu behöver vi inte vara oroliga för att han bli arbetslös.
Ska ge Melwin lite mat nu inna vi går ut i regnet.



RSS 2.0