Förkyld

Hatar att vara förkyld! Hinner inte mer än att blir frisk så ska man åka på de igen. Var iallfall och baka lussebullar oss mamma igår. Dom blev super goda :). sen gick vi ner på julskyltiningen i byn, men de var inget speciellt. Vid 19 var de dags för att äta gröt oss mormor. Musigt! Syrran och Dominic var också där. Hon hadeäven med sig sin nya kille Adam! Han var mycket trevligt.

Idag var de jobbetime. Är helt slut ikroppen nu, de märk att man inte har jobbat på ett tag. Men ska jobba i morgon med, fast i dalby men Annelie! :) Ska bli najs.

Lördag

Då var denna lördagen snart slut. Har inte gjort någon nytta alls i dag, meran att diska. Annars har jag bara suttit vid datan och kollat runder. För sök att hitta not jobb, men de är ju som att leta efter en nål i en höstak. Men de poppar väl upp not snart. Nu i kväll har jag pratat lite med mamma för att bestämma en tid när jag skulle komma i morgon. För vi ska baka lussebullar! :). Sen ringde jag även till mormor för att höra hur de var me dom.  Min söta lilla älsking erövrar tv just nu för de är hockey, så de blir ingen tv för min del ikväll, får se vad jag hittar på istället. Kanske sätta mig och lösa lite korsord.

25 nov

Då var de onsdag igen. Tiden bara rullar iväg. Idag ståd de handling på schemat. Hade ingen mat alls hemama, så de var bara att fara iväg och in för skaffa lite mat. När vi kom hem var de dax att börja laga lite midda. Nu i efter middas har jag städat och även plockat upp julstjärnorna och julstakran. Jag vet att de är lite tidigt kanske men ändå. Bätter de än att de står och är i vägen :D. Just nu har jag en sockerkaka i ugnen som jag bara väntar på att ska bli färdig1. Se om de går och äta, var ett ta sen jag baka. Charlie mamma och jeal ska komma hit sen i efter midda/kväll. Vi får se när dom dyker upp. Får gå coh titta till kakan nu.

21 Nov

God morgon på er alla! Har själv precis ätit lite frukort. Ska snart göra mig färdig för att åka till skurup i dag, för att slippa sitta hemma själv. Charlie ska nämligen åka upp till ängelholm och titta på hockey och jag orkade inte förja med. Får ses sen vad som händer mer i dag,  Ska  försöka vara ute lite i de fina vädert som är i dag med.


Design

Ska snart gå och nanna kudden :). Men ville bara höra vad ni tycker om nya design? Ni kan väl lämna en lite kommentar :)! Vill veta vilka som läser där ute! Men nu ska jag gå och sova. Hör i mon! Kram♥

:D

Har äntligen fått breddband här hemma nu :) Super skönt.
Händer annars i dag i de finna vädert?. Här hos oss vet jag inte rikigt. Har inget speciellt inplanerat än. Men ska iallfall för söka komma ut i de underbara vädert som är i dag. Idag är de redan fredag också. Fattar inte vad tiden tar vägen. Den bara springer i väg tycker jag. Hinner inte med alls. Snart är de till och med December och de bär av tll jul och sen är de nytt år.

Ny dag

Då va de ny dag igen. Är uppe tidigt i dag. För att jag tvättar. Fast vaknade redan kvart i 5 i morse av att de slog och bankade, saker flyttades och massa annat. De var lite läskigt. Charlie gick upp för att titta i fönster ifall om man kunde se not. De han såg var att ed ståd en polis och kollade upp not en lägenhet. Så vi gissad på att de var dom som förskte slå in en dörr lr not i den stillen. Men man får väl inte rikigt vet vad som hände. Men de var svårt att somna om sen, men de gick.

Ska träffa Annelie i da:) Hon ska komma hit sen när hon har slutat, sen får vi se vad vi hittar på. Får städa lite med innan hon kommer för de avr himla vad de var stökigt. Men men, de får man ta ibland. Mä nu måster ja spinga och lägga in en ny manskin tvätt.

12 nov

Har varit lite dålig igen på att uppd. Jobbade i måndag, sen efter de åkte jag raka vägen till skurup för att vaccinera mig. Sen i tisdags var jag och charlie ner på stan en sväng, för vi skulle till af, för att få våra papper på skrivna. Sen tog vi bussen ut till svångertorp för att in handala lite saker som Charlie skulle ha med sig till sin mamma. På kvällen åkte Charlie hem till ängelholm, efter som han med skulle vaccinera sig som igår. Så jag vara själv hela den kvällen. Gjorde inte över mycket, låg i soffan och titta på tv och åt lite onytting godis :P.

Igår var jag i skurup hela dagen, åkte tidigt. Efter som jag blev väckt redan kl 8:00 på morgonen av att dom börja borra inne hos grannen. Dom håller på att renovera deras badrum. Så de eka i hela våran lägenhete. Man hörde de till och med utom hus när jag skulle gå till bilen. Vad då lyhörst!. Var hos mormor till halv 3, sen gick jag och hämta Dominic på dagis :). Efter som Syrran var på photo studio.

Idag vet jag inte rikigt vad som händer. Har iallfall inget vatten så jag vet inte hur vi ska kunna laga mat i dag, men de åter stå och se hur de blir de. Just nu sitter Charlie och spela DS, så han är inte så social, fast de är ju inte jag heller just nu :P. Får se om Annelie hör av sig med i dag i fall om vi skulle ses, hoppas på de. De var ett tag sen nu. Nä nu får jag väl gå och göra lite nytta här hemma.

8 nov

God morgon på er alla. Har percis ducshat och ätit frukost. Ska snart ta tag i diksen innan man ska i väg, men hinner blogga lite först :). I dag bär de av till mormor för att äta kalakonmidda :) mumsig. Ska även fira fars dag och roban. Kusinerna kommer sen på  tårta alltid lika kul :). Träffra inte dom så mykcet som man gjorde när man var barn. Så de är vad som kommer hända i dag :).

Jag får väl gå och ta tag i disken nu och sen ska ja göra mig färdig så att vi kan åka.

7 nov

God morgon lr man kanske ska säga god förmidda :).
Idag kommer de inte hända så mycket, kanske ska ner till stan en sväng och byta in mitt rabattkort till ett jojokort. Men får se hur de blir med de :).
Annars så kommer de att bli en lungn lördag. Få kanske städa lite med. Är stökigt överalt. Har fortfarnade inte pakat upp alla lådor, så man får väl ta sig i kragen och göra de. Har ju trotsallt bott här nu i 3 månder, då boder man  ju nästan har pakat upp allt hehe.
nehe men får väl gå och diksa, så de flir snyggt i köket igen.


Fredag

Oj vad dåligt uppd de har blivit för min sida, få förska att bli bättre. Har inte hänt så mycket de senate. Jag jobbat lite, Sen har jag harit den del med Annelie.

Föra helgen var vi i ängelholm igen på kalas, firade Ante och moa. Stannade till på sönda. Sen nu i veckan har jag jobbat på Annelies jobb i tisdag. Sen igår kväll var jag och Charlie på Bio. Vi såg Zombiland. De var rikigt roligt, fast de kanske man inte kan tro när man hör namnet. Men de var en skräk komedi, men de var inte så mycket skräk i den tyckt jag.

Idag har jag inget inplanerta, ska städa lite här hemma. Sen får vi väl ta och gå ut sen sväng. Kan inte sitta inne hela dagen.


RSS 2.0